Actueel

Officiële opening winkelcentrum De Leim

Officiële opening winkelcentrum De Leim

Woensdag 23 september jl. hebben wethouder Gerdo van Grootheest, Peter Kersloot, directeur Noord-West Nederland B.V. en Frans Crijns, directeur van Maasvallei, winkelcentrum De Leim en appartementen officieel geopend.

Onder grote belangstelling van bewoners, winkeliers, winkelend publiek werd afgelopen woensdag door diverse partijen met gepaste trots teruggekeken op een bouwperiode van ruim een jaar en op een planfase die meer dan 10 jaar heeft geduurd. “Het was een behoorlijke uitdaging om op deze plek zowel nieuwbouw van appartementen, een ondergrondse parkeergarage en een uitbreiding van het winkelcentrum te realiseren” aldus Frans Crijns. Wethouder Grootheest spreekt van een unieke samenwerking tussen vele partijen, die niet alleen heeft geresulteerd in een winkelcentrum met appartementen, maar een echte levendige ontmoetingsplek in de wijk is geworden. Peter Kersloot spreekt grote waardering uit voor de winkeliers: “de winkeliers hebben afgelopen periode heel wat te verduren gehad, maar ze hebben er samen met ons altijd geloof in gehad dat het zou lukken”. Dit laatste getuige de nagenoeg volledige bezetting nu ten tijde van de officiële opening. Heer beschikt met winkelcentrum De Leim over een volwaardig winkelcentrum met een prima mix tussen landelijke ketens en lokale speciaalzaken”.

Afgelopen periode zijn de puntjes op de i gezet van deze grote verbouwing en nieuwbouw die heeft geresulteerd in 145 parkeerplekken, zowel boven- als ondergronds, 2500m2 winkelruimte en 24 appartementen.

Foto v.l.n.r.:
Ruud Starren – Woningstichting Maasvallei
Patrick Ubags – Process
Frans Crijns – Woningstichting Maasvallei

< Terug naar het overzicht

de kern van rendement