Profiel

In 2005 fuseerden PRO Bouwadviseurs BV en Ubags Bouwmanagement (UBM) tot PROCESS, een professioneel advies- en projectbureau voor huisvestingsvraagstukken. Ons team deskundige medewerkers staat onder leiding van een tweehoofdige directie, die zelf ook het projectmanagement voor haar rekening neemt.

PROCESS werkt voor opdrachtgevers uit zowel de profit- als non-profitsector. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer zorg- en onderwijsinstellingen, overheden, woningstichtingen, projectontwikkelaars en bedrijven. Met onze activiteiten richten wij ons op Nederland en België.

Visie en missie
‘De kern van rendement’, luidt ons adagium. Onze missie is om met opdrachtgevers op zoek te gaan naar een rendabele oplossing voor hun huisvestingsvraagstuk. Wij hebben heldere ideeën over hoe deze taak te volbrengen.

Onze kracht schuilt allereerst in onze integrale benadering en sterke focus op processen en kosten. Die professionaliteit koppelen wij moeiteloos aan een flexibele opstelling en een persoonlijke benadering. Maatwerk en een optimaal rendement staat bij ons te allen tijde voorop.

de kern van rendement