• Kantoor Athos
  • Details Athos
  • Gevel Athos
  • Athos
  • Compositie luchtfoto's Athos

Kantoorontwikkeling ”De drie Musketiers” te Maastricht Airport

Opdrachtgever: Romaes Ontwikkeling B.V.


Projectomschrijving:
Kantoorontwikkeling “De drie Musketiers” te Maastricht Airport (vliegveld Beek), langs de A2, omvat de ontwikkeling van een drietal nieuwbouw kantoren met parkeren; Athos, Porthos en Aramis.
Totale project omvat ca. 16.000 m2. BVO
en 370 parkeerplaatsen.

Toegevoegde waarde en diensten:

De eerste plannen voor het project “De drie Musketiers” zijn in 2005 ontwikkeld. De verhuur liep moeizaam tot zich in 2010 twee huurders melden. In een zeer kort tijdsbestek dienden de plannen aangepast te worden aan de nieuwe eisen en normen zoals die heden ten dagen gelden.
PROCESS is door Romaes benaderd om hun t.b.v. de total engineering in de volgende zaken te ondersteunen: – Efficiënter plan (bvo/vvo) – bouwmethodiek – installatieconcept – bouwkosten budgettering – Uitwerken VO en DO – TO en contractvorming – Directievoering bouw – Toezichthouder bouw – Communicatie tussen verhuurder-huurder- aannemer

Het kantoor Athos is voor 100% verhuurd aan Boels Zanders en aan KPMG. PROCESS is ook door beide huurders ingeschakeld als adviseur voor het verwezenlijken van de totale inbouwpakketten van hun verdiepingen. Hieruit kan men opmaken dat er ondanks meerdere opdrachtgevers binnen één project (met wellicht ook tegenstrijdige belangen) het goed mogelijk is opdrachtgevers te blijven dienen. Anders zouden wij ook niet als adviseurs van de huurders zijn ingeschakeld en zouden wij enkel de belangen dienen in deze van de commercieel ontwikkelaar.
Het kantoor Athos is inmiddels volledig opgeleverd en in gebruik genomen door de huurders.


< Terug
de kern van rendement