• Nieuwbouw bedrijfsgebouw Watermolen
  • Nieuwbouw bedrijfsgebouw Watermolen

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Watermolen 2 te Maastricht

Opdrachtgever: Romaes Ontwikkeling bv


Nieuwbouw opslagloods (4500m2) en kantoor 600m2).
PROCESS is gewend om budgettair te werken. Daar dragen onze bouwkosten-deskundigen dagelijks een steentje aan bij. Werken binnen gestelde financiële kaders is geen loze belofte. Integendeel. Het is altijd ons uitgangspunt. Indien gewenst nemen wij hele projecten risicodragend (turn-key) voor u uit handen. Het gaat erom dat in alle opzichten recht wordt gedaan aan de specifieke wensen van de opdrachtgever.
Hoe heeft uw onderneming zich ontwikkeld? Hoe ziet u uw bedrijf in de toekomst? Wat verwachten uw klanten? Hoe ontwikkelt de markt zich?
Vragen die resulteren in een passend antwoord op uw huisvestingsbehoefte. Een oplossing voor nu en de toekomst. Turn-key projecten vragen dan ook om een nauwe samenwerking met de klant
Bij een turn-key project besteedt de opdrachtgever zijn totale project, zowel de advies- als de uitvoeringstaak, uit aan één (rechts)persoon. De verantwoordelijkheid ligt nu bij één (rechts)persoon en een aantal zorgen en risico’s zijn daardoor ondervangen.
Alleen dan is het mogelijk weloverwogen keuzes te maken op het gebied van vormgeving, doelmatigheid, logistiek en materialisatie.
Duur bouwen is geen kunst. De uitdaging is juist zo kostenefficiënt mogelijk te bouwen in relatie tot hoogwaardige kwaliteit.


< Terug
de kern van rendement